0162 22 4010    064 906 5454   

Moeder zwangerschapsmassage

Moeder Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is voor de vrouw vaak één van de meest bijzondere en mooiste momenten van haar leven. Maar daarnaast brengt de zwangerschap ook vaak spanning of lichamelijke ongemakken met zich mee. Je ervaart alles anders en je lichaam krijgt te maken met steeds weer nieuwe ontwikkelingen. Een zwangerschap en de belasting op je lichaam hiervan heeft de nodige invloed op je spieren en gewrichten. De veranderingen in je hormoonhuishouding en lichaam kunnen er voor zorgen dat je sneller moe bent of last krijgt van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden, slaapproblemen. Voor aanstaande moeders hebben wij daarom een ontspannende zwangerschapsmassage samengesteld die je helpt om eventuele klachten te verminderen. Onze masseurs zullen extra aandacht geven aan jouw specifieke wensen en behoeften.

De zwangerschapsmassage is een zachte en ontspannende massagevorm dat speciaal is ontwikkeld voor de aanstaande moeder.

Tot wanneer mag ik een zwangerschapsmassage ondergaan?

De zwangerschapsmassage is uitsluitend mogelijk na de derde maand van je zwangerschap. Dankzij onze speciale body cusions en bedden is het bij sommige vrouwen zelfs mogelijk om de behandeling nog tot 42 weken uit te voeren.

Kies niet zomaar voor een reguliere massage

Het is goed om te weten dat niet elke massage goed is voor je lichaam en voor je baby. Uit dit oogpunt is de zwangerschapsmassage ontwikkeld. Kies gedurende jouw zwangerschap bijvoorbeeld niet voor een drukpuntmassage of een hotstone massage. Sommige spieren staan in verbinding met de baarmoeder en het is van belang dat die niet geactiveerd worden. Zwangere vrouwen kunnen daarom het beste kiezen voor een zwangerschapsmassage.