Lymfedrainage + Hydrating gezicht

Lymfedrainage + Hydrating gezicht

Lux Behandeling van 90 minuten   € 89,-

Medium Behandeling van 50 minuten   € 69,-

Basic Behandeling van 30 minuten  € 49,-


LYMFEDRAINAGE GEZICHT

LYMFEDRAINAGE GEZICHT Manuele Lymfedrainage is een zachtte massagevorm die het lymfestelsel stimuleert om vocht en afvalstoffen af te voeren. De druk is zacht en herhalend, waardij het ritme van de herhalingen belangrijk is.

Opeengehoopt vocht wordt door deze handmassage verspreid en afgevoerd waardoor zwellingen afnemen en vocht goed verspreid wordt over de lymfebanen.

Door de uitwerkingen van deze massage verbetert de conditie van de huid. Het verterkt het afweersysteem en is stress verlagend. Deze massage is erg effectief om behandelingen bij ziektes te ondersteunen, overtollig lynfevocht af te voeren.

Bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie, om roodheden te verminderen of om spanning kwijt
te raken. Slaapproblemen kunnen verminderen en het kan hoofdpijn verzachten of wegnemen.

WAT HET VOOR U DOEN

1. Reining de huid diep met Artistry gezicht cleanser.

2. Scrub de gezichtshuid om dode huidcellen te exfolieren.

3. Reinig uw gezicht met Artistry gezicht cleanser voor een stralende huid.

4. Gezichtsmasker om de huid te ontgiften. Met natuurlijk biologische producten van de Nutrilite die heelerg lekker geur geeft u om te ontspannen.

5. Gezichtsmassage, wordt gelijk de tijd de gezicht liften en aanspannen, stimuleren de bloedcirculatie en verminder migraine.

6. Smeer over het gezicht en de huid rond de ogen om rimpels te verminderen en er jonger uit te zien met Artistry Youth Xtend en gebruik Derma Ion Galvanic stimuleert en masseert de huid op microniveau om ervoor te zorgen dat Artistry producten diep in de huid dringen.